Nascuda a Alguaire, el 10 de juliol de 1985. De ben petita s’introduí en el món de l’art, de mans de la seva mare, que l'endinssà en les tècniques artístiques mitjançant classes de dibuix i pintura que ella mateixa imparteix en la seva pròpia Escola.

L’any 1993 assisteix al seu primer concurs de pintura ràpida a la vila de Sanahüja. Ha guanyat nombrosos premis de pintura infantil i juvenil. En l'actualitat continua participant en aquests certàmens que li aporten nous coneixements i vivències.

Plasma les seves obres amb pintura acrílica i olis. Tot i que també li agrada experimentar amb nous materials i textures, per tal de donar a les obres l'acabat idoni.

Actualment prepara i realitza noves exposicions i treballa altres temàtiques com el retrat. Es diplomada en Ciències Empresarials i llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses per la Udl.


Tots els drets reservats. No es permesa la reproducció total o parcial de cap element de la web sense el permís escrit de l'autora. Disseny Olga Farreny